Over Puur MKB

Geschiedenis

In 2006 heb ik de eerste stappen gemaakt met puur MKB. Door mijn ervaring in de accountacy en in het bedrijfsleven heb ik aan beide kanten van de tafel gewerkt. Door deze brede ervaring heb ik aan den lijve ondervonden waar de ondernemer nu echt behoefte aan heeft en wat belangrijk is in de samenwerking tussen ondernemer en accountant of administratiekantoor.

De taal van de ondernemer spreken, meedenken en flexibiliteit, daar hoort naar mijn mening een administratiekantoor in uit te blinken en dat is dan ook het DNA van puur MKB.

Puur MKB

De taal spreken van de ondernemer is waarin puur MKB het verschil maakt. Puur MKB is er op gericht dat u optimaal kunt profiteren van flexibiliteit en efficiency. Samen met u openen wij de deur naar buiten.

Meedenken met de ondernemer en  bruikbaar advies. Persoonlijke benadering“Aandacht, waar ú op zit te wachten” staat zeer hoog in ons vaandel.  Als ondernemer is het belangrijk dat u zich focust op de kernactiviteit van uw bedrijf. U moet doen waarin u goed bent, dan regelen wij uw financiële, administratieve en personele zaken.

Puur MKB weet als geen ander dat niet iedere ondernemer tijdens kantooruren tijd kan vrijmaken. Daarom kunt u  ook advies en ondersteuning krijgen buiten kantoortijden. Hierover maken we met u heldere afspraken. Daarnaast heeft puur MKB veel ervaring met de uitdagingen en kansen  die zich binnen een MKB bedrijf afspelen. Hierbij kan men denken aan de overname van een familie bedrijf, uitbreiding of inkrimping van de organisatie of het wel of niet in dienst nemen van personeel.

Puur MKB heeft een grote diversiteit aan klanten, waardoor er een brede kennis en ervaring is. Horecabedrijven, retailers, zzp-ers, productiebedrijven, autobedrijven en detacheringsbedrijven zijn enkel voorbeelden uit de klantenkring.